Messi

Joi dimineață, doi bărbați înarmați au deschis focul asupra unui supermarket care aparține socrilor lui Lionel Messi, în Argentina, și au lăsat un mesaj de amenințare pentru starul argentinian, conform news.ro
Nimeni nu a fost rănit în urma atacului şi nu se ştie de ce atacatorii au ales ca ţintă supermarketul Unico din Rosario, deţinut de familia Antonelei Roccuzzo.

Primarul oraşului, Pablo Javkin, a mers la supermarket după atac şi a criticat dur autorităţile federale pentru că nu au reuşit să pună capaăt violenţelor legate de droguri în Rosario.

Poliţia a precizat că doi bărbaţi pe motocicletă au tras cel puţin 12 focuri de armă asupra supermarketului şi au lăsat apoi un mesaj pe un carton, pe care se putea citi: “Messi, te aşteptăm. Javkin este şi el traficant de droguri, aşa că nu va avea grijă de tine”.
Procurorul Federico Rebola a declarat că sunt analizate imaginile surprinse de camera de supraveghere şi că ancheta este preliminară.

MesajMessi
MesajMessi

Află mai multe despre:Statele Unite avertizează China. Ce s-ar putea întâmpla dacă va furniza arme sau muniții Rusiei, în războiul cu Ucraina

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.