VladimirPutin
VladimirPutin

Duminică dimineață, Vladimir Putin a afirmat că Rusia a fost nevoită să ia în considerare capacitățile nucleare ale NATO, având în vedere că alianța militară, sub conducerea Statelor Unite, urmărește să învingă Rusia., transmite hotnews.ro

„În condițiile de astăzi, când toate marile țări din NATO și-au declarat ca principal obiectiv principal să ne provoace o înfrângere strategică, astfel încât poporul nostru să sufere, așa cum spun ei, cum putem ignora capacitățile lor nucleare în aceste condiții?”. a declarat Putin la televiziunea de stat Rossiya 1

„Ei au un singur scop”

„Ei au un singur scop: să desființeze fosta Uniune Sovietică și partea sa fundamentală – Federația Rusă”, a afirmat Putin, potrivit TASS.

„Și atunci, poate, ne vor accepta în așa-numita familie a popoarelor civilizate, dar numai separat, pe fiecare în parte. Și pentru ce? Pentru a manipula aceste părți și pentru a le pune sub controlul lor”, a declarat liderul de la Kremlin.

„Vor exista moscoviți, urali și așa mai departe”

Poporul rus, dacă Occidentul reușește să distrugă Federația Rusă și să stabilească controlul asupra fragmentelor sale, s-ar putea să nu fie păstrat – „vor exista moscoviți, urali și alții”.

„Dacă vom ajunge pe această cale [colapsul Rusiei], cred că soarta multor popoare din Rusia și, mai presus de toate, desigur, a poporului rus, se poate schimba dramatic, ei bine, într-un mod fundamental”, a declarat liderul rus, răspunzând la întrebările unui jurnalist.
„Nici măcar nu știu dacă un astfel de grup etnic precum poporul rus poate supraviețui în forma în care există astăzi. Ei bine, vor exista niște moscoviți, urali și așa mai departe”, a adăugat Putin.

Șeful statului rus a susținut că „aceste planuri sunt puse pe hârtie”.

El a adăugat că Rusia, în condițiile construirii relațiilor bilaterale, a încercat să nu vorbească despre acest lucru „din motive de parteneriat, ca să spunem așa”.

„Dar totul este acolo, totul este scris, totul este scris pe o foaie de hârtie. Ei bine, și acum, când încercările lor de a reface lumea exclusiv pentru ei, după prăbușirea Uniunii Sovietice, pe au adus-o într-o astfel de situație, suntem obligați, bineînțeles, să răspundem la acest lucru”, a mai spus Putin.

Putin a susținut că nivelul de pregătire a forţelor nucleare ruse este de 91%, cerând ca toate celelalte forțe ale armatei să ajungă la acest nivel de pregătire. „Avem echipamente mai bune ca în Vest, trebuie să le producem la scară largă”, a clamat președintele Rusiei.

Citește despre:Ungaria intentioneaza sa intarzie ratificarea aderării Suediei și Finlandei la NATO

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.