Stirile Zilei

Uite ce simplu este sa inveti sa parchezi lateral! Invata pas cu pas cum sa parchezi – VIDEO

Anunt

Una dintre cele mai mari probleme ale soferilor le reprezinta parcarile laterale. Foarte putini stiu sa realizeze corect aceasta manevra. În timpul lecțiilor auto, mulți nu atrag atenție la această parte, sau instructorul le acordă prea puțin timp pentru aceste deprinderi. În această situație șoferii tineri trebuie să se descurce și să învețe singuri cum să parcheze.

Dacă vei invata sa parchezi lateral, nu vei mai avea probleme cu nici un tip de parcare. Această abilitate vă va ajuta foarte mult in traficul de zi cu zi și vă veți simți sigur la volanul automobilului dvs.

Etapa 1.

Stabiliți vizual dacă locul ales, este potrivit pentru parcarea automobilului dvs.
11-2

Etapa a 2-a.

Anunt

Opriți-vă lângă automobilul în urma căruia veți parca, la o distanță de aproximativ un metru.
111

Etapa a 3-a.

Dați cu spatele până stâlpul ferestrei din spate al automobilului dvs va fi paralel cu bara de protecție a automobilului vecin.
1111

Etapa a 4-a.

Rotiți volanul în dreapta și dați cu spatele, până aripa dreaptă din față va fi pe aceeași linie cu bara de protecție a automobilului parcat în fața dvs.
11111

Anunt

Etapa a 5-a.

Apoi rotiți volanul maxim stânga și terminați manevra. Dacă ați făcut totul corect, veți fi plăcut uimiți de rezultat.
111111-1

Echipa pdc via youtube.com
Sursa: mai multe pe perfect-ask.com , foto perfect-ask.com

loading...

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Disclaimer

Toate articolele de pe acest blog au un rol informativ (şi eventual de divertisment) şi in niciun caz nu ţin locul unor consultatii medicale sau psihologice. Va rugam sa va adresati unui medic competent.

Copyright © 2018 Romania Informata

To Top