Sanatate

Sfatul unei romance: „O casă se transformă în cămin când poţi să scrii “Te iubesc” pe praful de pe mobilă. Eu singură făceam curățenie cel puţin …

Anunt

O româncă, Alina Murgeanu, a dorit să aducă aminte femeilor că viața nu înseamnă să faci curățenie non-stop că poate vine cineva în vizită și totul trebuie să arate de nota 10. Nimeni nu vine în vizită pentru că ceilalți sunt ocupați să-și traiască viața, nu să vină în inspecție.

,Alina Murgeanu, “DOAMNELOR, FEMEILOR !!!
Amintiţi-vă că un strat de praf protejează lemnul mobilelor…
O casă se transformă în cămin când poţi să scrii “Te iubesc” pe praful de pe mobilă.
Eu singură munceam cel puţin 8 ore în fiecare sfârşit de săptămână pentru a lăsa totul perfect “pentru cazul că vine cineva”.

In final, am înţeles că “nu venea” nimeni, pentru că toată lumea îşi trăia viaţa petrecând-o bine !!!
Acuma, dacă vine cineva, nu trebuie să explic în ce condiţii este casa : sunt mult mai interesaţi să mă asculte despre lucrurile pe care le-am făcut ca să-mi trăiesc viaţa şi să mă distrez.

Dacă nu ţi-ai dat seama…Viaţa este scurtă, petrece-o bine!

Fă curat, dacă e nevoie…
Dar ar fi mai bine să pictezi un tablou sau să scrii o scrisoare, să faci o prăjitură sau un desert, să plantezi o sămânţă, să te gândeşti la diferenţa între “a vrea” şi “a trebui”.

Anunt

Fă curat, dacă e nevoie, dar nu ai mult timp…
Cu atâtea plaje pentru înotat şi munţi de escaladat, râuri de navigat, o berică de băut, muzică de ascultat, cărţi de citit, prieteni de iubit şi viaţă de trăit.

Fă curat, dacă e nevoie, dar…
Lumea de afară : cu soarele pe faţă, aerul în păr, zăpada care cade, o răpăială de ploaie…Ziua asta nu se mai întoarce…

Fă curat, dacă e nevoie, dar…
Ţine cont că bătrâneţea va sosi şi nu vei mai fi ca acum…Şi când îţi vine rândul să pleci, te vei transforma tot în praf.

Anunt

Transmite-l tuturor femeilor minunate din viaţa ta…”

sursa: mai multe pe all4romania.eu si romani-buni.info

loading...

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Disclaimer

Toate articolele de pe acest blog au un rol informativ (şi eventual de divertisment) şi in niciun caz nu ţin locul unor consultatii medicale sau psihologice. Va rugam sa va adresati unui medic competent.

Copyright © 2018 Romania Informata

To Top