Stirile Zilei

Lectia uriasa de viata! Citeste neaparat acest articol si iti vei da seama ce pretuiesti cu adevarat pe acest pamant!

Anunt

Un bărbat, înainte de a muri, a împărtășit trei ultime dorințe apropiaților săi, răspunsurile sale s-au transformat într-o adevărată pildă care a făcut înconjurul lumii pe internet.

Omul, simțindu-și sfârșitul, a făcut aceste trei cereri:

1. Ca sicriul lui să fie dus de către cei mai buni medici înspre cimitir.

2. Ca toate bogăţiile strânse de el să fie împrăştiate pe drum până la mormântul lui.

3. Ca mâinile lui să fie lăsate afară din sicriu şi la vedere.

Cineva a întrebat: care sunt motivele, de ce vrei să faci asta?

Anunt

El a răspuns:

1. Vreau ca cei mai buni medicii să transporte sicriul meu, pentru a arăta că nu au puterea de a vindeca în faţa morţii.

2. Vreau ca drumul să fie acoperit de comorile mele, astfel încât toată lumea să poată vedea că bunurile materiale care le-am cucerit, sunt aici şi rămîn aici.

3. Vreau ca mâinile mele scoase afară din sicriu să fie văzute de toţi oamenii, astfel încât să se poată vedea că am venit cu mâna goală, şi am plecat cu mâna goală, nu iau nimic cu mine.
lectie v
„Timpul” este un preţios tezaur ce îl avem. Într-un timp îndelungat se pot strânge mai mulţi bani sau alte lucruri. Banii au preţ în faţa multora dar oricât de frumoase haine ţi-ar da ei, înaintea lui Dumnezeu ele nu pot acoperi nici macar un păcat.

Unul dintre frumoasele cadouri ce le avem de la Dumnezeu este timpul pe care îl putem petrece ori cu Dumnezeu, ori îl putem irosi în alte locuri deşarte. Astăzi, dacă suntem încă în viaţă, avem ocazia să prețuim TIMPUL VALOROS ce ne-a fost dat!

Anunt

Distribuie mai departe acest articol daca ti-a placut!

Sursa: viatasanatoasa.biz, preluat de pe andreilaslau.ro , foto carolynabooth

loading...

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Disclaimer

Toate articolele de pe acest blog au un rol informativ (şi eventual de divertisment) şi in niciun caz nu ţin locul unor consultatii medicale sau psihologice. Va rugam sa va adresati unui medic competent.

Copyright © 2018 Romania Informata

To Top