Stirile Zilei

Declaratia lui TRUMP loveste in plin INDUSTRIA FARMACEUTICA care inregistreaza o pierdere de 24,6 miliarde de dolari. Iata ce a declarat

Anunt

Orice discurs al lui Trump de pe poziția de președinte al SUA are puterea unui tunet, cu efecte în cele patru zări. Dacă victoria lui Trump i-a adus lui George Soros o pierdere de un miliard de dolari, o declarație făcută acum două zile de noul președinte, declarație care a ținut doar 42 de secunde, a lovit ca un tsunami industria farmaceutică din Statele Unite, aducând companiilor farmaceutice pierderi de 24,6 miliarde de dolari…scrie cunoastelumea.ro.

Declarația președintelui vine la puțină vreme după ce l-a pus pe unul dintre cei mai vehemenți critici ai vaccinării, Robert F. Kennedy Jr, în fruntea comisiei care verifică siguranța vaccinurilor.

Dar iată ce a spus Donald Trump, conform ActiveNews.ro: „Trebuie să facem astfel încât să readucem în țară industria farmaceutică. (Unele companii au sediul în afara SUA pentru a nu plăti taxe -n.n). Industria noastră farmaucetică a fost dezastruoasă. Pleacă în toate direcțiile. Ei ne produc medicamentele, dar în mare măsură, nu le mai produc aici. Și altă chestiune ce trebuie s-o facem este să creăm o nouă procedură de licitație pentru industria farmaceutică, pentru că ei scapă de crimă cu fața curată. Industria pharma are parte de mult lobby, de mulți lobby-iști, multă putere. Și există foarte puțină licitație pentru medicamente. Suntem cel mai mare cumpărător de medicamente din lume și totuși nu avem proceduri de licitație corecte. Trebuie să începem să licităm, o să economisim miliarde de dolari într-o scurtă perioadă de timp”, scrie si cunoastelumea.ro.

trump farma

Anunt

Dezastrul este anunțat de publicația Fortune care nominalizează cele nouă companii uriașe care au suferit pierderi masive,în chiar ziua duscursului: Johnson and Johnson, Pfizer, Merck, Amgen, AbbVie, Bristol-Myers Squibb, Gilead, Celgene și Eli Lilly.

În termeni financiari, cele nouă companii înregistrau o capitalizare de peste 900 de miliarde de dolari înainte de discursul lui Trump, iar pierderea de 24,6 miliarde reprezintă aproximativ 3% din acea valoare…

***
Poate cea mai gravă acuzație care li se aduce companiilor farmaceutice este aceea că nu pot fi trase la răspundere pentru consecințele efectelor secundare pe care le au medicamentele asupra oamenilor, că omoară și scapă cu fața curată! Un lucru pe care îl știm cu toții. Este suficient să ne gândim la copiii care au murit sau au ajuns autiști în România, spre exemplu, din cauza vaccinurilor, în condițiile în care nicio companie farmaceutică nu a suportat vreo consecință.

Anunt

Cu alte cuvinte, BIG PHARMA ne poate otrăvi cum vrea, poate să sterilizeze populația dacă își propune, și nimeni nu o poate trage la răspundere. Să sperăm că lucrurile se vor schimba!

Sursa: cunoastelumea.ro
Sustine si urmareste ROMANIA INFORMATA pe Facebook:

loading...

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Disclaimer

Toate articolele de pe acest blog au un rol informativ (şi eventual de divertisment) şi in niciun caz nu ţin locul unor consultatii medicale sau psihologice. Va rugam sa va adresati unui medic competent.

Copyright © 2018 Romania Informata

To Top