Sanatate

Cum se taie ceapa fara sa lacrimezi! Sfatul unui bucatar american – VIDEO

Anunt

Unul dintre momentele când suntem trişti şi plângem fără motiv este acela când trebuie să tăiem o ceapă.

Iar cum acest lucru se întâmplă destul de des, pentru că ceapa este un ingredient nelipsit din bucătăria românească, fiecare dintre noi s-a gândit la o metodă eficientă şi care să ne scape de lacrimile care curg necontenit.

Un american ne prezintă o metodă simplă şi la îndemâna oricui, pentru ca această acţiune să nu ne mai creeze aşa mari probleme.

Jack Scalfani un american din Nashvile, Tennessee, ne demonstrează că metoda pe care el o aplică pentru a tăia ceapă e cât se poate utilă.

Anunt

Se ia un cuţit bine ascuţit şi se decupează o bucată dinspre rădăcinile cepei în formă de con, cu vârful în jos.

Odată decupata această parte care se face vinovată de apariţia lacrimilor, se curăţa ceapa de foile uscate astfel încât ea să rămână albă, apoi se taie în două.

Mai trebuie doar câteva tăieturi transversale şi apoi altele perpendiculare pe acestea şi ceapa este tocată mărunt şi numai bună pentru gătit.

Anunt

Dacă îl privim pe Jack Scalfani când a terminat de tăiat ceapa, are aceeaşi bună dispoziţie, semn că metodă este eficientă iar rezultatul este cel dorit… adică o experienţă mult mai puţin emoţională.

Cooking With Jack Show via youtube.com
sura: mai multe pe stiri.magazinuldecase.ro

loading...

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Disclaimer

Toate articolele de pe acest blog au un rol informativ (şi eventual de divertisment) şi in niciun caz nu ţin locul unor consultatii medicale sau psihologice. Va rugam sa va adresati unui medic competent.

Copyright © 2018 Romania Informata

To Top