Press "Enter" to skip to content

Contact

Pentru orice fel de problema va rugam sa ne scrieti pe pagina noastra de facebook https://www.facebook.com/romaniainformata.ro/

Daca ati constatat o incalcare a drepturilor de autor va rugam sa ne contactati in cel mai scurt timp iar un admin va sterge continutul cu drepturi de autor.

Articolele care nu ne apartin sunt postate doar sub termenii agreaţi de către Clubul Român de Presă:

„Consiliul de Onoare consideră că preluarea fără cost a unor materiale de presă se poate realiza doar în limita a 500 de semne, dar fără a depăşi jumătate din articolul sau ştirea în cauză, asigurându-se astfel atât libera circulaţie a informaţiei, cât şi caracterul de «revistă a presei» susţinut de paginile de internet în cauză. În mod obligatoriu, în aceste cazuri, trebuie citată sursa informaţiei. Preluarea a mai mult decât cele prevăzute anterior se poate realiza doar în condiţiile unui acord, financiar sau de altă natură, încheiat cu deţinătorul drepturilor”.

În mod obligatoriu vom cita sursa informaţiei cu numele site-ului in interiorul articolului cat si cu link activ la sfarsitul articolului .

SITE-UL romaniainformata.ro ESTE PROTEJAT ÎN TOTALITATE DE LICENŢA CREATIVE COMMONS, respectiv de DREPTUL PCCo19/PJ2, care permite dreptul la libera exprimare pe Internet. PENTRU NELĂMURIRI, VĂ RUGĂM SĂ NE CONTACTAŢI.

Articolele de stiri sunt preluate sub forma recomandata de clubul roman de presa si/sau integral sub dreptul DREPTUL PCCo19/PJ2 acest lucru depinzand exclusiv de marimea articolului in cauza.

Anunt

Pt contact si o solutionare mai rapida puteti sa ne lasai un mesaj direct chiar pe pagina noastra de facebook.