Press "Enter" to skip to content

Ciorba ne imbolnaveste de Cancer gastric? Avertismentul medicilor!

Anunt

Ciorba, unul dintre cele mai iubite preparate ale românilor, nu este atât de sănătoasă pe cum credeau aproape toți concetățenii.

Doctorii au făcut un anunț șoc: acest aliment poate fi una dintre cauzele apariției cancerului la stomac.

Din cauza ritmului alarmant in care oamenii se imbolnavesc de cancer la stomac, medicii romani vor sa preia modelul japonez si controlul la stomac (endoscopia) sa fie obligatoriu pentru cei trecuti de 30 de ani.

Dieta dezordonata face ca 2.000 de romani sa afle in fiecare an ca au cancer gastric.

Poate surprinzator pentru modul de viata traditional al romanilor, una din cauze este ciorba calda, atat de draga celor mai multi dintre noi.

Fie ca este vorba de ciorba de burta, de legume sau de perisoare, efectele asupra stomacului sunt devastatoare, anunță stirileprotv.ro.
ciorbita-a
Daca vrem o viata mai sanatoasa, ar trebui sa o scoatem din meniu, recomanda Dr. Ovidiu Penes, fondatorul primei clinici de management al varstei din Romania.

In plus legumele prin fierbere isi pierd o mare parte din proprietatile nutritive.

Anunt

Aceleași concluzii, punctate în același fel au mai fost preluate și de alte publicații online, printre care B1.ro, WowBiz.ro, ActiveNews.ro și Știripesurse.ro, scrie paginademedia.ro

Sustine si urmareste ROMANIA INFORMATA pe Facebook:

Anunt

Sursa: mai multe pe stireazilei.com
“Conținutul articolelor este doar informativ și nu poate inlocui sfatul medicului! Pentru un diagnostic corect, vă rugam adresati-va unui medic specialist.”

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *