Stirile Zilei

BAIETELUL CHINEZ care este dintr-o NOUA SPECIE UMANA! NONG este prima fiinta umana care poate vedea in INTUNERIC! – VIDEO

Anunt

[sociallocker id=”1280″]
„După ce s-a născut mi s-a spus că ochii lui sunt diferiţi..”
În oraşul Dahua din China trăieşte un copil dintr-o nouă specie umană, cum l-au numit specialiştii. Este vorba despre micuţul Nong Yousui care are ochii albaştri cu o strălucire de neon, exact la fel ca strălucirea din ochii pisicilor.

Nong este singurul om care poate vedea în întuneric la fel de bine cum vedem noi la lumină, scrie gandul.info

Particularitatea ochilor micuţului chinez nu este întâlnită nici măcar în rândul locuitorilor din zonele nordice.

Anunt

După ce profesorul lui a vorbit pe internet despre abilitatea neobişnuită a băiatului, un reporter de la o televiziune din Beijing a desis să meargă să-l cunoască pe Nong, însoţit de o echipă de specialişti. Ei au pus la cale un experiment.

S-a demonstrat că spusele profesorului erau adevărate: micuţul Nong este prima fiinţă umană care poate vedea în întuneric.
a2345678
Potrivit specialiştilor, în cazul băiatului nu este vorba despre o mutaţie, ci despre o consecinţă a evoluţiei speciei umane.

„La două luni după ce s-a născut mi s-a spus că ochii lui sunt diferiţi. Am văzut că ochii lui erau albaştri, L-am dus la spital, unde doctorul ne-a spus că nu avem de ce să ne facem griji, că nu va avea probleme când va creşte”
, a povestit tatăl lui Nong.

Anunt

Alien Disclosure Group via youtube.com

[/sociallocker]

loading...

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Disclaimer

Toate articolele de pe acest blog au un rol informativ (şi eventual de divertisment) şi in niciun caz nu ţin locul unor consultatii medicale sau psihologice. Va rugam sa va adresati unui medic competent.

Copyright © 2018 Romania Informata

To Top