Stirile Zilei

Alerta! Daca gasiti un pet bagat la roata masinii este posibil sa fiti in pericol avertizeaza politia. In Mexic hotii au gasit noi modalitati …

Anunt

Siguranta autoturismul personal tine foarte mult de atentia pe care fiecare sofer o acorda in orice conditii, chiar si atunci cand aude zgomote ciudate.

Daca gasiti o sticla de plastic in roata masinii, trebuie sa fiti foarte atenti, pentru ca va puteti afla intr-un real pericol.

Inevitabil, daca auzi zgomote la rotile masinii, cobori din autoturism pentru a vedea despre ce e vorba.

Anunt

Se intampla ca in aceste cazuri sa nu mai apuci sa arunci o privire, pentru ca un hot urca in masina si porneste in tromba.

Se pare ca hotii sunt din ce in ce mai inventivi.

Au existat cazuri in care au plasat un pet intre roata si caroseria masinii, astfel incat in momentul in care masina pleaca de pe loc sa se auda un zgomot puternic.

Anunt

Politia avertizeaza toti conducatorii auto si ii indeamna sa-si verifice cu atentie rotile.

Gatinhitoluz via youtube.com
Sursa: bzc.ro si cancan.ro

loading...

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Disclaimer

Toate articolele de pe acest blog au un rol informativ (şi eventual de divertisment) şi in niciun caz nu ţin locul unor consultatii medicale sau psihologice. Va rugam sa va adresati unui medic competent.

Copyright © 2018 Romania Informata

To Top